Menu

Tlf. +45 39 90 90 02   |    Kontakt os   |   

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK for Et Hjem / Sander's

Når vi modtager personoplysninger fra dig behandler vi dem lovligt. Det er vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler disse oplysninger på en sikker og en gennemsigtig måde. Derfor er det vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Privatlivspolitik, som vil fortælle dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Sander's modtager oplysninger primært fra dig som kunde, når du køber på vores WEB Shop, i vores showroom eller via telefon og e-mail. Vi modtager også personoplysninger fra leverandører, som besøger eller handler med os.     


1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:
Et Hjem / Sander's ApS
Ådalsvej 50
2970 Hørsholm
Tlf.: +45 3990 9002
E-mail: info@ethjem.dk

Dataansvarlig person: Jesper Gad Andresen – COO

2a. Kategorier af personoplysninger vi registrerer
Vi indsamler og registrerer nødvendige oplysninger om dig, som du selv afgiver, når du køber vores produkter på vores WEB Shop, i vores showroom eller ved henvendelser til os telefonisk eller på e-mail.

Nødvendige almindelige personoplysninger om dig er:
Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringssted.

Derudover registrerer vi oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop. Det er f.eks. købshistorik og demografiske oplysninger.  

 

2b. Vores brug af personoplysninger

De omtalte personoplysninger behandler vi med det formål, så vi kan gennemføre de aftaler du har indgået med os om køb, betaling, levering eller afhentning af det købte samt til efterbe-handling som følger af eventuelle fejlleveringer eller reklamationer. Hvis du ikke giver os de pågældende oplysninger, har vi ikke mulighed for at etablere et kundeforhold.

Din e-mail adresse bruger vi til at sende nyhedsmail, hvis du har givet samtykke.

Vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er den aftale, vi har indgået på baggrund af vores legitime interesser i at behandle oplysningerne, eller fordi du har givet os dit samtykke.


2c. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år fra udgangen af det år, hvor du senest har afsluttet et køb hos os, eller afmeldt vores nyhedsbrev. Bogføringsoplysninger opbevarer vi disse, som krævet i henhold til bogføringslovgivningen, dvs. 5 år fra udløb af det regnskabsår, hvor du sidst har købt hos os. Det drejer sig f.eks. om fakturaer, ordrebekræftelser, betalingsoplysninger, tilgodehavender, korrespondancer og betalingsoplysninger og lignende oplysninger, som er påkrævet for at vi kan dokumenterer vores bogføring.

Oplysninger om din adfærd på vores WEB Shop, som f.eks. IP-adresser, demografi, cookies med mere i 5 år.


3. Personoplysninger om andre, som du afgiver
I få tilfælde bestilles der varer til levering på andre adresser. Dette er afgivelse af personoplysninger om andre. Du skal derfor være sikker på, at de pågældende er indforstået med det og at de har samtykket til det. Du skal henvise dem til denne Privatlivspolitik, når du afgiver deres oplysninger.


4. Videregivelse af dine personoplysninger herunder til lande uden for Danmark
Vi videregiver kun dine personoplysninger til databehandlere, som enten opbevarer vores data eller hjælper os med at udvikle, forbedre og opdatere vores IT systemer. 


5. Særligt om køb med Dankort, kreditkort eller betalingskort
Et Hjem Sander's anvender Dansk Internet Betalings System (DIBS www.dibs.dk) når du betaler med Dankort, kreditkort eller betalingskort.

Såvel DIBS som Et Hjem Sander's er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk).


6. Dine rettigheder I henhold til persondataforordningen
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger og få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplys-ninger til brug for direkte markedsføring.
Har du afgivet et samtykke til behandling af dine personoplysninger kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har ret til at få oplyst de personoplysninger, som du selv har afgivet i en strukture-ret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan ved skriftlig anmodning til Et Hjem Sander's enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte Et Hjem Sander's, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med de gældende regler.

Er du utilfreds med den måde, vi behandler dig på i forhold til behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk


Privatlivspolitik opdateret d. 26. september 2018 i forbindelse med navneskifte fra Et Hjem til Sander's. Vi er stadig det samme firma med samme CVR. nr.